Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Stor Bededag

Fredag d. 27. April er Stor Bededag og rideklubben holder derfor lukket.

Rigtig god miniferie :)

D-Stævne d. 19. & 20. Maj 2018

Så er vi igen ved at gøre klar til stævne i Seden Rideklub. Der er nu åben for tilmelding og propositioner kan ses under "Stævner og Events".

Vær opmærksom på, at der er forskellige måder at tilmelde sig, afhængigt af om man er elevrytter op elevhest/pony eller om man rider på privathest/pony.

Vi ser frem til nogle dejlige dage.

Sportsudvalget

Striglekursus

KLUBARRANGEMENT Lørdag 24. marts 2018 kl. 15-17.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor du og dine forældre
kan lære, hvordan man strigler en hest, renser hovene, lægger sadel og
hovedtøj på.

Efterfølgende hygger vi os med kaffe, saft og kage i rytterstuen.

Arrangementet er gratis for medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Ring eller sms til Laila på 28 84 13 81 eller mail -
jensen581@gmail.com senest torsdag 22. marts 2018.

Hilsen fra bestyrelsen v/Laila Jensen og Linnea.

Påskeferie

Rideklubben holder ferie i dagene op til påske. Det drejer sig om dagene fra mandag d. 26/3-mandag d. 2/4, Begge dage inkl. Husk at se opslag om vores påskearrangement i dagene før påske.

Rigtig god ferie.

Påskedage

ALT ER NU OPTAGET TIL ALLE 3 PÅSKEDAGE!!

I dagene inden påske, altså mandag-onsdag d. 26.-28. marts, er der et arrangement i klubben. Se den fulde invitation under stævner og events.

Foreløbigt program Fastelavnsstævne

Så er det ENDELIGE program til fastelavnsstævnet d. 25/2 klar. Vi er ved at teste et nyt stævnesystem, så vi håber, at I vil bære over med evt. udfordringer :) Find link til programmet under stævner og events.

Nyt vedr. ridehjelme fra Dansk Rideforbund

Pr. 1. januar 2018 er der kommet nye regler vedr. ridehjelme, som rideklubbenr under Dansk Rideforbund er blevet pålagt at følge.

Pr. 1. januar 2018 er det ikke længere tilladt at ride undervisning på undervisningshold i klubber under DRF uden at hjelmen har en VG1 godkendelse. Dette gælder ligeledes til stævner.

Da vi ved, at det ikke er alle, der har mulighed for at anskaffe sig en ny hjelm lige fra den ene dag til den anden, har vores skønne støtteforening sponsoreret indkøb af 10 hjelme i forskellige størrelser til udlån. En ridehjelm med VG1 godkendelse kan købes i Nørrelund Rideudstyr til lige under 500 kr.

Såfremt der er nogen spørgsmål, kan I kontakte formand Lone Uhrbrand pr. mail uhrbrandlone@gmail.com eller spørge staldpersonalet.

Bestyrelsen Seden Rideklub

Vinterferie

Så er det tid til vinterferie, så rideklubben holder lukket fra mandag d. 12. februar til fredag d. 16. februar.

rigtig god ferie til jer alle.

ASK- besøg aflyst

Grundet for få tilmeldinger, er besøget på Stutteri ASK aflyst. Vi tager det op igen på et senere tidspunkt. Jeg vil i samme omgang præcisere, at ASK ikke tager betaling for, at vi kunne få en rundvisning og at deltagergebyret således udelukkende ville gå til vores dejlige rideklub.

Lone Uhrbrand

Juleferie

D. 21. december 2017 er sidste dag for ridning inden juleferien og så startes der op igen d. 3. januar 2018. Vi ønsker alle en god juleferie :)

Endeligt program

Så er det endelige program klar og ligger under stævner og events.

Siden dannet på: 0.23 sekunder
706,103 Unikke besøg