Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Foreløbigt program Fastelavnsstævne

Så er det foreløbige program til fastelavnsstævnet d. 25/2 klar. Vi er ved at teste et nyt stævnesystem, så vi håber, at I vil bære over med evt. udfordringer :)

Nyt vedr. ridehjelme fra Dansk Rideforbund

Pr. 1. januar 2018 er der kommet nye regler vedr. ridehjelme, som rideklubbenr under Dansk Rideforbund er blevet pålagt at følge.

Pr. 1. januar 2018 er det ikke længere tilladt at ride undervisning på undervisningshold i klubber under DRF uden at hjelmen har en VG1 godkendelse. Dette gælder ligeledes til stævner.

Da vi ved, at det ikke er alle, der har mulighed for at anskaffe sig en ny hjelm lige fra den ene dag til den anden, har vores skønne støtteforening sponsoreret indkøb af 10 hjelme i forskellige størrelser til udlån. En ridehjelm med VG1 godkendelse kan købes i Nørrelund Rideudstyr til lige under 500 kr.

Såfremt der er nogen spørgsmål, kan I kontakte formand Lone Uhrbrand pr. mail uhrbrandlone@gmail.com eller spørge staldpersonalet.

Bestyrelsen Seden Rideklub

Vinterferie

Så er det tid til vinterferie, så rideklubben holder lukket fra mandag d. 12. februar til fredag d. 16. februar.

rigtig god ferie til jer alle.

ASK- besøg aflyst

Grundet for få tilmeldinger, er besøget på Stutteri ASK aflyst. Vi tager det op igen på et senere tidspunkt. Jeg vil i samme omgang præcisere, at ASK ikke tager betaling for, at vi kunne få en rundvisning og at deltagergebyret således udelukkende ville gå til vores dejlige rideklub.

Lone Uhrbrand

Juleferie

D. 21. december 2017 er sidste dag for ridning inden juleferien og så startes der op igen d. 3. januar 2018. Vi ønsker alle en god juleferie :)

Endeligt program

Så er det endelige program klar og ligger under stævner og events.

Juleelevstævne

Så er det igen tid til at melde til juleelevstævne. Stævnet er d. 3. december 2017. Se propositionerne under stævner og events.

D- Stævne

26. og 27. august 2017 D-stævne med både dressur og spring se mere
under stævner og event.

Åben rideklub

26. august 2017 kl. 11-13 åben rideklub - kom og få en rundvisning -
snakke om rideundervisning og få en træktur på en pony.
Støtteforeningen er vært ved kaffe/kage og saft.

Sommerferie

Sommerferie fra 26. juni 2017 til 11/8 2017, første dag med ridning er mandag 14. August 2017, god sommerferie til jer alle sammen.

Siden dannet på: 0.23 sekunder
671,625 Unikke besøg